Algemene afrekenpagina - HTC Lianne

HTC Lianne

Hondentrainingscentrum Lianne

Toon besteloverzicht
€160,00
Product Subtotaal
Puppycursus  × 1 160,00
Subtotaal 160,00
Totaal 160,00 (inclusief 27,77 21% BTW)

Email adres

Gegevens

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Samenvatting

Product Subtotaal
Puppycursus  × 1 160,00
Subtotaal 160,00
Totaal 160,00 (inclusief 27,77 21% BTW)

Heel erg tevreden over de hondenschool. Lianne kijkt goed naar het niveau van de hond en past dan ook direct de oefeningen aan als de hond verder is dan de rest. Daardoor kan iedereen trainen op eigen niveau. Ook een paar keer een prive les gedaan om net even een specifiek punt te oefenen waar we wat moeite mee hadden. Vaak is dan 1 lesje al voldoende om weer verder te kunnen. Lianne is altijd bereikbaar voor vragen en zeer geïnteresseerd in de hond.

Hele fijne en zeker vakmatig een super hondenschool. Vriendelijke mensen die de opleiding met honden hoog in het vaandel hebben staan. Je kunt hier altijd terecht met wat voor probleem ook, ze maakt altijd tijd voor je. Passie voor de honden, altijd goed gemutst. Fijne meedenkende mensen. Zelfs in Corona tijd bleven ze draaien met lessen, al was het online. Leuke leerzame filmpjes. Een top hondenschool. Kan Lianne bij iedereen aanraden.

HTC Lianne draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders