coach van je hond - HTC Lianne

coach van je hond

puppychallenge website

Coach van je hond

Een cursus gebaseerd op:

Veiligheid, vertrouwen, samenwerking, duidelijkheid en consequent zijn

Wil je meer weten over het gedrag van je hond? Wil je graag zelf leren om lesplannen te maken? Wil je zelf graag het gedrag van je hond kunnen ombuigen dan is dit de cursus voor jou.

Let op!!!: Voor deze cursus heb je geen gedragsspreekuur nodig omdat we dit doen in de eerste les. Voor honden die niet bij ons op les hebben gezeten vragen wij wel altijd om contact op te nemen of deze cursus wel bij jou hond past.

speerpunten van deze Cursus:

In een hele kleine groep (4 personen) gaan we het gedrag van jouw hond analyseren, waar jij aan wil werken. Deze cursus heeft dus een individuele benadering. De lessen worden gegeven door Lianne. Deze cursus is bedoeld voor mensen die dieper willen ingaan op het gedrag van hun hond en waarom hun hond bepaald gedrag vertoont en hoe we dat om kunnen buigen. In de eerste les gaan we alles bespreken (zonder honden). Waar wil je aan werken en hoe gaan we dat aanpakken d.m.v. een lesplan. In de volgende lessen gaan we het lesplan volgen en de honden observeren. We kijken ook naar elkaar en geven elkaar feedback. Na de 4e les stuur je na 2 maanden een evaluatie per e-mail en kijken we wat je bereikt hebt en wat nog te verbeteren valt.

wanneer is het? en vanaf welke leeftijd is het?

Je kan jezelf aanmelden door een mail te sturen naar info@htclianne.nl of door te bellen naar het volgende nummer 0165-301125 of 06-21255654

De lessen zijn voor puppy van 8 weken tot de bejaarde honden. Het doel van deze cursus is altijd je hond beter te leren begrijpen.

De lessen zijn als volgt opgebouwt: 4 lessen op de hondenschool en 1 les online.

Les 1: is met hond en we gaan met iedere hond een gedragsobservatie doen zodat we kunnen zien wat het gedrag van de hond is.

Les 2: is met hond en we gaan de oefeningen in de praktijk brengen die we hebben uitgewerkt

Les 3: is met hond en we gaan ons schema bijstellen naar boven of beneden gezien de prestaties van onze honden

Les 4: is met hond en een evaluatie van hoe ver je bent met de oefeningen en hoe lang je nog nodig hebt om je doel te kunnen bereiken.

wat zijn de kosten en wat krijg je daarvoor:

De kosten zijn € 95,00

Wat heb je nodig:

  • een riem/halsband
  • een matje/kleedje
  • belongeningen die je hond echt lekker vindt
  • een notitie blokje voor de eerste les

Boek hier gemakkelijk uw cursus

U kunt direct uw cursus boeken via Kennelcare of u volgt het stappenplan voor een gemakkelijke registratie bij Kennelcare.
HTC Lianne draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders