Vanaf 2021 ben ik samen verder gegaan met Jamie, mijn zoon. Samen runnen we nu de hondenschool en de dagopvang met heel veel passie en plezier.

Wij hebben om ons heen een gepassioneerd team van instructeurs verzameld. Zij hebben net zo een grote passie als ons om jullie te helpen met het opvoeden van je hond.

Onze instructeurs:

Jamie Vlieger

Samen met Lianne ben ik mede eigenaar van Hondentrainingscentrum Lianne, Dit doe ik Fulltime. Lianne en ik hebben namelijk allebei de zelfde missie en visie, hier zijn wij altijd druk mee bezig. Ik train ook nog van alles met mijn eigen hond. Wil je nou graag meer weten over mij klik dan op de knop om mijn volledige verhaal te lezen.

Lianne van der Linde

Ik ben de eigenaarresse en oprichter van hondentraingscentrum Lianne. Samen met mijn Zoon Jamie, besteden wij veel aandacht aan het goed opvoeden van je hond. wij zijn dagelijks bezig met deze passie en deze zie je ook terug op het veld. wil je nou meer weten over mij klik dan op de knop.

Ankie van Dijke

Hoi, Ik ben Ankie en ik ben instructeur op Hondentrainingscentrum Lianne. Ik train zelf ook nog fanatiek met mijn eigen 2 Rottweilers. Ik geeft altijd les op de woensdag en zaterdag. Wil je nou graag meer weten over mijn verhaal dan kan je deze lezen door op de knop hieronder te Drukken.

Davilio Verschuuren

Hoi ik ben Davilio, Ik ben full time werkzaam binnen hondentrainingscentrum Lianne. Ik ben een echte All Round medewerker omdat ik help in de dagopvang, winkel en hondenschool. Wil je meer over mij weten klik dan op de knop.

Zou je ook graag instructeur willen worden? Vul dan onderin het formulier in en we nemen contact met je op.

Contact

HTC Lianne draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders