Stage bedrijf - HTC Lianne

Stage bedrijf

We vinden het leuk om jonge mensen kennis te laten maken met ons bedrijf. Natuurlijk zijn ook volwassenen van harte welkom om de sfeer van ons bedrijf te proeven en de trainingsmethodieken te ervaren. Wij willen je graag vooraf leren kennen en voorstellen aan ons team.

Ook bestaat de mogelijkheid als je reeds hondentrainer bent om bij ons meer kennis en ervaring op te doen in onze trainingsmethode.
Nu weten wij natuurlijk niet precies in hoeverre je al over praktijkervaring beschikt en of je al bekend bent met ons trainingsconcept (positief bekrachtigen, het vrijwillig leren en clickertraining)

Als je nog niet bekend bent met het ons concept, dan kun je met jouw hond of 1 van onze honden meelopen in de puppychallenge of basiscursus. Mocht je al wel bekend zijn met deze cursus, dan kan je meedraaien in een vervolgcursus.

Zodra je deze hebt afgerond kun je meelopen in de puppycursus en krijg je daar wat opdrachten bij en mag je (als je daar aan toe bent) zelf stukjes begeleiden of lesgeven. Daarna kijken we of je nog verder behoefte hebt om andere dingen te leren.

De kosten voor deze stage bedragen € 10,00 per les en worden per cursus afgerekend

Heb je interesse in een stage bij ons bedrijf, neem dan snel contact op en we kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

NIEUWS

Hoe kies ik een goede fokker/gelegenheidsfokker?

Binnenkort krijg ik weer een nieuwe pup. Dit keer een rottweiler. Een weloverwogen keuze. Wij wonen natuurlijk heerlijk vrij in het buitengebied, maar dat is ook (helaas tegenwoordig) makkelijker gebied voor mensen met minder goede bedoelingen. Vandaar mijn keuze dit keer voor een rottweiler naast mijn 2 goldens

Wanneer mag een hond naar de puppytraining?

Wanneer mag de pup naar puppytraining? Hoe oud moet mijn pup zijn om naar puppytraining te gaan? Deze vraag krijg ik regelmatig te horen als een trotse eigenaar met de nieuwe pup op het spreekuur komt. Een nieuwe bezitter van zo’n klein hummeltje is vaak zeer bezorgd, en

HTC Lianne draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders