Hondentraining op maat

Hondentraining op Maat

Soms vertoont je hond gedrag waar je geen raad mee weet of wat je absoluut niet leuk vindt. Het belangrijkste wat ik ooit van een bekende hondentrainer heb geleerd is dat hij zei; Je bent niet boos op je hond, maar op zijn gedrag. En zo is het! Gedrag kan je veranderen en daar is soms maatwerk voor nodig.

Hoe doen we dat?
We beginnen met een gedragsobservatie (zie aanbod) en van daaruit kijken we wat je hond nodig heeft om zijn gedrag te kunnen aanpassen. Dit kan diverse kanten op. Het kan bestaan uit privelessen, groepslessen, individuele begeleiding thuis, online begeleiding of een verbetertraject. Je bent na het advies natuurlijk vrij om te beslissen of je deze uitdaging aan wil gaan met je hond.
Ik heb ook de cursus hondenactiviteitenbegeleider gevolgd om samen met jou te kijken wat jouw hond nodig heeft en waar zijn behoeften liggen. We kunnen dan samen een leuk programma samenstellen.

Heb je denk je een hond die binnen dit maatwerk past. Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina

NIEUWS

Wanneer mag een hond naar de puppytraining?

Wanneer mag de pup naar puppytraining? Hoe oud moet mijn pup zijn om naar puppytraining te gaan? Deze vraag krijg ik regelmatig te horen als een trotse eigenaar met de nieuwe pup op het spreekuur komt. Een nieuwe bezitter van zo’n klein hummeltje is vaak zeer bezorgd, en

knuffeldag

Knuffeldag. Lijkt het jou nou leuk om je hond met andere honden te zien spelen en socialiseren, en heb je er zelf nooit de kans voor gehad omdat er bijvoorbeeld na de training geen tijd voor is.Kom dan nu 4 maart 2023 naar hondentrainingscentrum Lianne. Je kunt bij

HTC Lianne draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders