login kennelcare

Via Kennelcare kunt u uw eigen gemakkelijk inschrijven voor een van uw gekozen cursussen. Volg het stappenplan voor het boeken van een cursus. Via deze 2 knoppen kunt u zichzelf registeren of inloggen voor het programma Kennelcare.

Stappenplan

Om in de schrijven volg de onderstaande stappen:

Stap 1: klik op de knop en maak een account aan of log in met je huidige account.

Stap 2: vul je gegevens in en de gegevens van je hond

Stap 3: klik op het kopje dashboard boven in.

Stap 4: klik op les toevoegen en kies de cursus die jij wil volgen

Stap 5: schrijf je zelf in voor een start datum. (Controleer goed op welke datums je verwacht wordt, je kunt dit terug zien op de factuur).

Stap 6: betaal de cursus en verdere informatie volgt.

Lukt het niet? Of staat de datum/tijd dat je juist wèl kan er niet bij? Neem dan even contact met ons op via app, telefoon of mail (06-21255654 of info@htclianne.nl).

NIEUWS

Wanneer mag een hond naar de puppytraining?

Wanneer mag de pup naar puppytraining? Hoe oud moet mijn pup zijn om naar puppytraining te gaan? Deze vraag krijg ik regelmatig te horen als een trotse eigenaar met de nieuwe pup op het spreekuur komt. Een nieuwe bezitter van zo’n klein hummeltje is vaak zeer bezorgd, en

knuffeldag

Knuffeldag. Lijkt het jou nou leuk om je hond met andere honden te zien spelen en socialiseren, en heb je er zelf nooit de kans voor gehad omdat er bijvoorbeeld na de training geen tijd voor is.Kom dan nu 4 maart 2023 naar hondentrainingscentrum Lianne. Je kunt bij

HTC Lianne draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders